top of page

Всеукраїнські конкурси учнів 11-Б класу!

Цей рік був насиченим для учнів 11-Б класу. Численні контрольні, клопітка підготовка до ЗНО, відповідальність випускників школи... Однак наші учні мали чудову нагоду виступати від імені школи, району та області на учнівських олімпіадах, конкурсах-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії Наук та турнірах.

У кінці березня (27.03.2016-01.04.2016) відбулися Всеукраїнська олімпіада з правознавства у м. Біла Церква та Всеукраїнська олімпіада з німецької мови у м. Миколаїв. Відповідно, на Всеукраїнській олімпіаді з правознавства Онишко Ірина здобула ІІ місце, а Бондаренко Софія - ІІІ. Бовтонюк Дарина стала призером ІІІ ступеня на Всеукраїнській олімпіаді з німецької мови.

(знизу фото з олімпіади з правознавства з головою журі - С. Пєтковим)

(знизу фото з олімпіади з німецької мови)

02.04- 05.04. 2016 - у Києві відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково дослідницьких робіт МАН, на якому Бондаренко Софія посіла ІІ місце в секції всесвітня історія.

13-17.04.2016 у м. Суми відбувся Всеукраїнський турнір юних журналістів. У складі команди був Єфименко Олег. Команда Коростишівської гуманітарної гімназії №5 імені Т.Г. Шевченка здобула почесне ІІІ місце!

22.04-25.04.2016 - у Києві відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково дослідницьких робіт МАН, на якому Онишко Ірина здобула абсолютне ІІ місце в секції правознавство.


bottom of page